Caudalie Moisturizing Toner Yorumlarım

caudalie nemlendirici tonik

Bazı markalara nedensiz yere sempatimiz olur ya, Caudalie de benim için o markalardan biri. Bir süre önce günlük cilt bakım rutinime tonik dahil etmek isteyince araştırmalara başladım ve hem içeriğini beğenip hem de uygun bir fiyata görünce Caudalie Moisturizing Toner'i hemen sipariş ettim. Şu an şişenin yarısındayım, yorumlarımı artık sizlerle paylaşmak istiyorum.

Caudalie Moisturizing Toner, cilde nem dengesini yeniden kazandırmayı ve cildi besleyip onarmayı vaat ediyor. Tercih etme sebeplerimden biri de alkolsüz tonik olması ve paraben, mineral yağ, SLS ve hayvansal kökenli maddeler içermemesiydi. İçerik listesinde parfüm ortalarda bulunuyor ama kokusu beni rahatsız etmedi. İçeriğini aşağıda görebilirsiniz.

caudalie nemlendirici tonik

Toniğin 100 ml ve 200 ml'lik seçenekleri var. Bendeki 200 ml'lik boyunun pompalı ve kilitlenebilir oluşunu çok sevdim. Mat plastikten güzel bir şişesi var. Disk şeklindeki pamuklara 2 pompa ürün tüm yüzüm için yeterli oluyor.

Günlük cilt bakımımda (akşam) yüzümü temizleyiciyle yıkadıktan sonra Caudalie Moisturizing Toner'i hem makyaj kalıntıları kaldıysa onları temizlemesi, hem de asıl görevi olan cilt ph'ımı dengeleyip, cildime hafif nem vermesi ve nemlendiriciye hazırlaması amacıyla uyguluyorum. Kullandığım süre boyunca hassas cildimde herhangi bir yanma ve tahrişe sebep olmadı, sivilce yapmadı. Uyguladıktan sonra cildime çok fazla nem verdi diyemem ama yıkamadan sonraki gerginliği aldı, bıraktığı ferahlığı ve güzel hissi sevdim. Caudalie nemlendirici toniği cilt bakım rutinime dahil ettiğim için mutluyum.

Caudalie Fransız bir dermokozmetik markası olduğundan ürünleri eczanelerde ve internette satılıyor. 200 ml'lik Caudalie Moisturizing Toner'i internette daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Sizin favori Caudalie ürününüz nedir?

Sevgiler ♥


7 yorum:

  1. Güzel ürüne benziyor bu tür nem veren şeylere ihtiyacım var benim de, sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildi yormayan, germeyen bir tonik arıyorsan kesinlikle öneririm Yasemin, sevgiler ♥

      Sil
  2. en sevdiğim toniklerden biridir 2 şişe kullanmıştım daha önce..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bittikçe tekrar alacağım gibi gözüküyor :)

      Sil
  3. Caudalie'nin nem maskesi de çok güzel, severek kullandım. Nem sağlayan tonik olarak favorim bioderma hydrabio tonik, içerik olarak da çok güzel.
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nem maskesine de bakacağım o zaman! Bioderma Hydrabio tonik de aklımdakilerden biriydi, sonra Caudalie de karar kıldım ama onu da deneyebilirim Bioderma'yı severim :) Sevgiler Zeynep ♥

      Sil
  4. Caudalie benim de en sevdiğim markalardan, ben de sana lip balm'ını öneririm çok güzeldi :)

    YanıtlaSil

Instagram