Alterra Sensitiv Augencreme | Hassas Göz Çevresi Bakım Kremi Yorumlarım

alterra hassas göz çevresi bakım kremi

Rossmann'larda satılan, güzel içerikleri ve uygun fiyatlarıyla gönüllerde ayrı yeri olan Alterra markasının göz bakım kremleri arasında uzun kararsızlık sonucu hassas göz bakım kremi olarak geçen Alterra Sensitiv Augencreme'i aldım ve uzunca bir süredir kullanmaktayım. Malumunuz göz kremlerinin bitmesi çook uzun zaman aldığından, artık etkilerini çoktan gördüğüm bu göz kremini yazma vakti gelmişti.

15 ml'lik ince uzun plastik tüpte bulunan, inci beyazı rengindeki kremin losyon kıvamında bir yapısı olduğundan tüpten kontrollü bir şekilde almak gerekiyor, aksi halde istenen miktardan fazla ürün gelmesi kaçınılmaz...

alterra hassas göz çevresi bakım kremi
alterra hassas göz çevresi bakım kremi
alterra hassas göz çevresi bakım kremi içerik

Alterra Sensitiv Augencreme'in içeriğinin 2. sırasında Organik Zeytinyağı, 5. sırasında Aloe Vera Yaprağı Suyu, 8. sırasında Organik Çuha Çiçeği Yağı ve 9. sırasında da Organik Kayısı Çekirdeği Yağı bulunuyor. İçeriğinin 2. sırasında bulunan alkolün de organik tarım sertifikalı olduğu belirtilmiş. Parfüm, silikon, parafin, mineral yağ, sentetik boya ve koruyucu maddeler içermiyor. Bence fiyatına göre bu içerik - 💥

Bu hassas göz bakım kremini, akşamları cildimi temizledikten sonra göz altlarıma ve göz çevreme yüzük parmağımla pıt pıt uyguluyorum. Yağlı ya da yapış yapış his bırakmadan çok çabuk emiliyor, yağ bezesi gibi problemlere yol açmadan göz altlarımdaki hassas deriyi güzel nemlendiriyor. Kapatıcıdan önce uyguladığımda kapatıcı göz altlarımda daha iyi duruyor. Bunun dışında çizgilere, göz altı morluklarına karşı bir vaadi de, etkisi de yok.

Alterra Sensitiv Augencreme, göz çevremde büyük problemlerim yok, nem versin yeter diyenler için fiyatıyla ve güzel içeriğiyle oldukça iyi bir alternatif. Göz çevresi kremlerini kullanmaya yeni başlayan genç yaştakiler için de güzel bir başlangıç olabileceğini düşünüyorum ✨ Aynı markanın beliren ince çizgilere iyi geleceği vaat edilen Üzüm & Beyaz Çay içerikli göz bakım kremi, elimdeki bittiğinde denemek istediğim ürünler arasında.

🌸Beni instagramdan takip etmek için: @fulinblog

Sevgiler ♥

4 yorum:

  1. Bizim buranın en ucuz markalarından biri.Aklimda olsun😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada da güzel içeriklerine rağmen fiyatları makul seviyelerde :)

      Sil
  2. Güzel yazın için teşekkürler Fulya'cım; böyle içerik inceleyen bloglara BA-YI-LI-YO-RUM! Bir tek konuda minnoş bir uyarıda bulunmak istedim; organik tarım sertifikalı bile olsa, alkolün kurutma ihtimali var (fatty alcohol değilse). Dolayısıyla, uzun vadeli kullanımda çok dikkatli olmanı naçizane tavsiye ederim. Yoruma link bırakmak istemiyorum; ama, Riatta diye bir sitede gayet güzel anlatmış, aklında olsun ^_^ Güle güle kullan, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt bakım ürünlerinde alkolden kaçınıyorum ancak bu ürünün içeriğindeki alkolün organik sertifikalı oluşu beni düşündürmemişti açıkçası. Uyarınız için çook teşekkür ederim ♥ Yorumunuzdan sonra diğer Alterra göz çevresi kremlerinin içeriğinde de alkol olup olmadığına bakmaya ve varsa tekrar almamaya karar verdim (zaten sizin önerilerinizle aklımda Bee Beauty ya da Sebamed var bu bittikten sonra :).
      Bahsettiğiniz siteye de şimdi bakacağım, çook sevgiler Başak Hanım'cım ♥♥

      Sil

Instagram