Garnier Besleyici Çift Fazlı Micellar Temizleme Suyu Yorumlarım

garnier micellar su mavi kantaron

Micellar su olarak artık kült olmuş Bioderma Sensibio H2O'dan sonra, bu alanda en bilinen marka şüphesiz Garnier. Çeşidi hayli fazla olan bu micellar sulardan aileye en son katılan Garnier Besleyici Çift Fazlı Micellar Temizleme Suyu L'Oreal Content Pro tarafından birkaç ay önce denemem amacıyla gönderildi.

#hoşgeldinmavi etiketiyle lanse edilen ve içeriğinde mavi kantaron çiçeği suyu bulunan bu çift fazlı micellar su, yağlı his bırakmamayı ve kontakt lens kullananlar için dahi uygunluk vaat ediyor. Kullanmadan önce iki fazın birbirine geçmesi için iyice çalkalamak gerekiyor.

garnier micellar su içerik

Öncelikle ürün vaat ettiği şekilde hassas gözlerimde hiçbir şekilde yanma, kuruluk ya da tahrişe sebep olmadı. Günlük göz makyajımda (sıradan bir far + maskara) temizleme performansı çok iyi değildi. Pamuğu gözlerimde yaklaşık 10 sn bekleterek temizlediğimde mutlaka ikinci kez üzerinden geçmem gerekti ve bu şekilde bile çoğu zaman kalıntıları fark ettim. Bunun yanında çift fazlı ürünlerin genel özelliği olarak pamuğa ne kadar fazla da döksem de pamuğu gözümde kuru gibi ve yetersiz hissettim. Az da olsa tüm çift fazlı makyaj temizleyiciler gibi yağlı bir his bırakıyor. Ben göz makyaj temizleyicilerde bu hissi hiç sevmiyorum fakat yine de bu tolere edebileceğim bir seviyedeydi.

400 ml'lik ambalajı 6 ay kullanım ömrünü sadece göz makyajı için rahatlıkla çıkarıyor ve ambalaj konusunda (kapağı vs.) bir sorun yaşamadım.

garnier micellar su

Garnier Besleyici Çift Fazlı Micellar Temizleme Suyu ile ilgili yorumlarım böyleydi. Garnier Micellar Su ailesinden sizin favoriniz hangisi?

2 yorum:

Instagram