Pot O'Miracle Lip Revitalizer

Pot O'Miracle Lip Revitalizer

Kış resmen gelmişken bir dudak bakım ürünü paylaşmanın tam zamanı!

Soğuk havalar, mat rujlar, cilt kuruluğu derken dudaklarım çok çabuk kurur ve çatlar. Ben senelerdir yaz-kış her akşam yatmadan önce mutlaka lip balm sürerim. Kullandıklarım içerisinde en iyisi kesinlikle Blistex Med Plus'tı. Roaccutane dönemimi bile sıfır çatlama ve kanamayla geçirmemi sağladı. O yüzden kendisi benim göz bebeğimdir 💘 Merak edenler için daha önceki yazım aşağıda.


Bugün bahsedeceğim ürün benim kendi adıma Blistex Med Plus'a eşdeğer gördüğüm, onun kadar iyi performans aldığım Pot O'Miracle Lip Revitalizer 🌿

Pot O'Miracle Lip Revitalizer fotoğraftaki gibi küçük güzel bir teneke kutu içerisinde. Ürünün birkaç ay önce stick versiyonu da çıktı ama onu henüz kullanmadım. Ürün aynı olsa da performansı aynı mı deneyip bakmak gerek.

Pot O'Miracle Lip Revitalizer

Lip Revitalizer'ın içerisinde %2 oranında nane yağı bulunuyor. Ayrıca içerisindeki Shea Yağı, Tatlı Badem Yağı, Kakao Yağı, Aloe Vera Ekstresi ve E Vitamini ile dudakları çok güzel besliyor ve yumuşatıyor. Rujların altına nemlendirici olarak uyguladığımda mat rujlar bile dudağımı kurutmuyor. Bu adımı atlarsam dudaklarım hemen çatlıyor. Gece de güzel bir şekilde onarıyor, nemlendiriyor. Naneli kokusunu da seviyorum, beni hiç rahatsız etmedi. 

Pot O'Miracle Lip Revitalizer

Ben şu an 2. kutumdayım. Her gün kullanmama rağmen oldukça bereketli, uzun süre kullanabiliyorsunuz. Normalde 18.90 TL fiyatı var ancak ben 2.sini indirimde 9.90 TL'ye aldım.

Sevgiler!

Fulya.

5 yorum:

  1. Bunu bende biliyorum canım :) etkiside var gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de Blistex'ten sonra favorim oldu canım :)

      Sil
  2. kahverengi olanın kokusu çok çok ağır geldi bana ya kullanamadım hiç bende bu çeşidini alacagım sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de diğerlerinin daha kokulu olacağını düşünerek bunu aldım, naneli, fresh bir kokusu var bunun tavsiye ederim :)

      Sil
  3. Merhaba blog yazıyorum henüz çok yeniyim ismi www.makyajgunlukleri.com Sizce hesabımı daha fazla nasıl geliştirebilirim hesabımın altındaki kısma yorum yazacağınız her türlü yapıcı eleştirilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim 😘 ❤️❤️❤️

    YanıtlaSil

Instagram